sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Tyhjän pesän syndrooma!

Lauantaina lähti Bööna, Briskness Quickstep omaan kotiin Siilinjärvelle Sutisen perheen lemmikiksi ja äiti Riikan tulevaksi agility kaveriksi.  Vauhtia ei tule puuttumaan, sen verran luonnettaan Bööna-neiti jo ehti täällä näyttämään.  Vauhdista pitää huolen myös perheen 3 lasta, jotka käyttäytyivät erittäin hyvin ja käsittelivät pentua kauniisti.  Täytyy myöntää, että nyt oli kiusaus suuri jättää neiti kotiin kasvamaan, mutta ensi perjantaina alkava Ruotsin reissu esti sen.  En halunnut että pentu menee heti pariksi viikoksi jonnekin hoitoon reissun ajaksi ja reissuakaan ei oikein voi enää perua kun kaikki on suunniteltu valmiiksi. 

 Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä lähti Touko, Briskness Quarterback  Kajaaniin Tuula ja Martti Artaman kotiin.  Siellä Toukolla on isoveljenä 5 v. Kassu.  Toivottavasti Kassusta ja Toukosta tulee hyvät kaverit.  Jos olisin ollut uroksesta kiinnostunut PK-puolelle, tämä poika olisi jäänyt sitä ajatellen.  Vielä ei ole minulla koskaan urosta ollut, mutta ehkä joskus.
Nämä kaksi viimeistä pennunhakijaa ostivatkin "sian säkissä" kun lyhyellä ajalla tekivät ostopäätöksen näkemättä pentua etukäteen.  Minulle myös poikkeuksellinen toimintamalli, että jouduin peruutuksen vuoksi vähän pohtimaan, mitä teen näille, johtuen juuri tuosta kesälomareissusta. Mutta uskon että kaikki meni loppujen lopuksi parhain päin ja kaikki saivat erinomaiset kodit. 
Toivon kaikille uusille pennunomistajille mukavia hetkiä uuden perheenjäsenen kanssa!  Lähetelkäähän kuulumisia ja kuvia oman fb-sivun kautta ja muutenkin. 

Lopuksi vielä iso kiitos kaikille jotka ovat edesauttaneet tämän pentueen aikaansaamiseksi.  Erityiskiitos Likan omistajalle Henna Raittimolle, kun luotit Likan minun käsiin.  Likka hoiti pennut kyllä huolella ja suojeli niitä leijonaemon lailla. Pitkä aika olla omasta koirasta erossa, mutta onneksi kaikki meni hyvin.  Kiitos kenneltytöt Ella, Tuuli, Merian ja Sara sekä Jasmin.  Eikä unohdeta Nemon emäntää Veeraa ja Pätsin Minnaa ja Jaria!
Kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti